Een rondvaart wordt al snel geassocieerd met lekker zomerweer. Toch heeft de herfst ook zijn charmes met zijn prachtige kleurenspel. Door de weelderige vegetatie langs de singels van Breda levert dat schilderachtige plaatjes op, zeker wanneer het zonnetje nog zijn uiterste best doet door de bont gekleurde bomen te stralen. Lekker uitwaaien onder het genot van een kop warme erwten- of bruinebonensoep met roggebrood en spek. Een warm glaasje Glühwein mag hierbij niet ontbreken.

De snerttoer bieden wij aan in samenwerking met Deksels catering.

Een rondvaart in een open boot vraagt natuurlijk om redelijk weer, vandaar dat deze vaart tot 4 dagen van tevoren te boeken is en bij eerdere boeking tot 72 uur voor het tijdstip van afvaren te annuleren.

De Snerttoer is te boeken vanaf minimaal 8 personen voor € 30,50,- p.p. en.duurt 1 uur. Kinderen tot 1,5 jaar mogen gratis mee, van 1,5 tot 6 jaar 1/3 van de prijs, van 6 tot 12 jaar 1/2 van de prijs en van 12 tot 18 jaar 2/3 van de prijs.

Dit arrangement is inclusief onbeperkt drinken van bier, wijn, fris en water met of zonder bubbels.  Gezien de beperkte opslag op de boten vernemen wij graag welke drankjes er gedronken willen worden; zo pakt u nooit mis!

Voor beschikbaarheid klik dan hier voor het contactformulier ,

of