Tapas

Met de Tapasboot van LocoMotion waant u zich volledig in het zonnige Spanje.Twee uur lang heerlijk smullen en onbeperkt drinken op de mooie singels van Breda is altijd een feestje. We serveren hierbij warme en koude Tapas waaronder: kippenboutjes, spareribs en gehaktballetjes, Manchego kaas, zalmwraps, gemarineerde garnalen, Serranoham, tortilla, gemarineerde champignons, salade en brood met smeersels. U vaart met enkel uw eigen groep (tot 28 personen) op dezelfde boot met schipper.

Voor de vegetariërs zijn er verschillende Portabellos (dit kan afwijken). Kortom een heerlijke verwennerij voor iedereen.

De Tapasboot is te reserveren vanaf 8 personen voor € 63,- p.p. voor 1,5 uur en € 68,- p.p. voor 2 uur. Kinderen tot 1,5 jaar mogen gratis mee, van 1,5 tot 6 jaar 1/3 van de prijs, van 6 tot 12 jaar 1/2 van de prijs en van 12 tot 18 jaar 2/3 van de prijs. De Tapasboot bieden wij in in samenwerking met cateraar Deksels uit Breda.

In de regel start en eindigt de rondvaart in de Haven (zo heet de straat ook) aan de lage kade.

Om te weten of er op de door u gewenste datum en tijd nog plaats is, kunt u het onderstaande formulier vrijblijvend invullen. Wij mailen u dan zo spoedig mogelijk terug over de beschikbaarheid en eventueel alternatieve tijden. Geef aub duidelijk aan om welk arrangement het gaat, de datum en tijd en het aantal deelnemers.

Voor beschikbaarheid klik dan hier voor het contactformulier ,

of