Wilt u een boot huren in Breda en over de prachtige singels varen, of de rivier de Mark verkennen? LocoMotion Watersport Breda doet ook aan bootverhuur. U huurt dan de Whaly black, een boot van 4,35 meter lang, waarin u met maximaal 8 personen zelfstandig kunt varen. Ontdek op eigen gelegenheid de binnenstad van Breda, of de omgeving van Terheijden. U krijgt voor iedereen een kussentje mee. Wees uw eigen gids en breng een heerlijk dagje op het water door! U kunt al een boot huren in Breda vanaf € 95,- voor een dagdeel van 3 uur, van 10.00 tot 13.00 en van 14.00 tot 17.00. Buiten de dagdelen zijn de boten te huur vanaf € 130,-  Voor die € 130,- kunt u dan de hele dag varen en eventueel een hapje en een drankje doen aan de gezellige haven van Breda. De tarieven zijn inclusief een tank benzine en inclusief btw. De boten zijn te huur tussen 10.00 en 17.00, voor andere tijden Kussentjes en eventueel een zogenaamde 'fatboy' zijn gratis te lenen, zo ook een zogenaamde drybag van 10 liter.

U krijgt een map mee waarin de meeste bezienswaardigheden waar u langs vaart op een kaart zijn aangeduid met een beknopt verhaal erbij. Vanaf de Duivelsbrug bij het Ginneken geldt een vaarverbod voor gemotoriseerd vaarverkeer.

Graag van tevoren reserveren. De bestuurder, daarbij ook de verantwoordelijke voor het verloop van de huur, moet minimaal 18 jaar zijn en zal ook de huurovereenkomst moeten ondertekenen.

Voor beschikbaarheid klik dan hier voor het contactformulier ,

of

Opstapplaats:

Nieuwe Bredase Baan 18 S, bij LocoMotion Watersport Breda:
Vrij parkeren en auto direct bij de opstapplaats